Ideea de a redecora spatiul in care se afla showroom-ul Axelen din Bucuresti a venit din dorinta a oferi clientilor o experienta vizuala noua, dar si ocazia de a vedea si "simti" un tapet special, care rezoneaza cu fiecare raza de lumina care patrunde in showroom.

Am ales pentru amenajare un tapet special de la Texam, din colectia Empire Dream, modele cu insertii de catifea, care isi schimba nuanta in functie de cantitatea de lumina care patrunde in interior. Am folosit un tapet cu dungi si un tapet cu model special si misterios care duce spre zona tribala,  in nuante de negru si caramiziu sidefat. 

Pentru a completa decorul si a echilibra culorile, am folosit tapet uni maro, bej si verde, iar pentru a scoate in evidenta tapetul de lux de la Texam, am realizat un "tablou" din baghete albe, pe unul intre pereti. Amenajarea a fost finalizata prin aplicarea unor fasii de tapet din modelul ED58 si pe una dintre mesele din showroom.

Va asteptam cu drag si pe dumneavoastra la showroom-ul nostru din Bucuresti, B-dul Unirii nr 73, de luni pana vineri, intre orele 10.00 si 18.30 si va ajutam oricand cu sfaturi de amenajare sau redecorare a casei.