Foliile Bruxsafol va protejeaza de razele solare si UV sau de patrunderile prin efractie si cresc si gradul de intimitate in incapere datorita efectului de oglinda mai mare sau mai mic pe care il au. Pentru a va bucura cat mai mult timp de aceste folii va prezentam cateva sfaturi de intretinere si curatare a acestora.

Foliile BRUXAFOL au o suprafata rezistenta la zgarieturi si la curatarea obisnuita, dar nu sunt la fel de rezistente ca o sticla, asa ca spalarea si intretinerea lor trebuie facuta urmand instructiunile de mai jos.

 

CONTRAINDICATII

NU CURATATI FOLIA TIMP DE 30 DE ZILE DUPA INSTALARE.

Nu folositi solutii de amoniac sau solutii chimice pentru a curata foliile Bruxsafol.

Nu frecati suprafata foliilor.

Nu utilizati perii aspre, bureti pentru frecat abrazivi sau orice alte materiale de

curatare care ar putea zgaria folia sau care ar fi putut fi contaminate cu particule de murdarie, asa cum este de obicei cazul spalarii ferestrelor pe interior si pe exterior cu aceleasi materiale de curatare.

Nu folositi perii pe suprafata foliilor.

 

INDICATII

Folositi intotdeauna detergent pentru geamuri pe baza de alcool sau apa cu putin sapun.

Folositi intotdeauna o cantitate mare de apa impreuna cu o carpa moale si practica; un burete sintetic sau o racleta de cauciuc pot fi folosite, de asemenea.

O solutie buna si economica de curatare a foliei Bruxsafol este 1/2 uncie (1 uncie=28,3 grame) de detergent de vase lichid adaugat la 1 litru de apa dulce. O carpa moale sau un burete sintetic curat este recomandat pentru spalarea foliei, urmat de o alta carpa moale sau racleta de cauciuc pentru uscare.

 

INSTRUCTIUNI DE CURATARE A GEMURILOR PE CARE SUNT MONTATE FOLII BRUXSAFOL

Pulverizati geamul cu amestecul de apa si detergent .

Cu o racleta de cauciuc stergeti apa cu miscari de sus in jos.

Partile foarte murdare trebuie sa se inmoaie si sa fie curatate cu un material moale din piele de caprioara sau cu un burete cu multa apa. Detergentii nediluati pentru geamuri pot fi utilizaţi la fel de bine. Nu apasati tare pe geam.

Pulverizati geamul cu amestecul de apa si detergent si stergeti-l din nou cu miscari de sus in jos.

Lasati sa se usuce si stergeti cu un material umed din piele de caprioara toata suprafata.

Unele marci de prosoape sunt destul de aspre si pot cauza zgarieturi fine foliilor Bruxsafol. Chiar daca aceste zgarieturi sunt foarte subtiri si nu pot fi vazute de la inceput, acestea pot deteriora  de-a lungul timpului aspectul lustruit al foliei. Folositi intotdeauna materiale moi, curate si noi pentru a spala si usca suprafetele foliilor.  

 

Inlaturarea foliilor Bruxsafol vechi

Pentru a inlatura foliile vechi, va rugam sa urmati urmatoarele instructiuni:

-desfaceti un colt al foliei si desprindeti incet folia de pe geam.

-reziduurile de adeziv trebuie inmuiate cu un detergent pentru geamuri pe baza de clorura de amoniu sau cu un amestec de apa si lichid aplicator Bruxafol.

-folosind o racleta pentru sticla, inlaturati reziduurile de adeziv, impingandu-le intr-o parte.

-faceti o ultima curatare.