0

Noutati » Axelen

Ideea de a redecora spatiul in care se afla showroom-ul Axelen din Bucuresti a venit din dorinta a oferi clientilor o experienta vizuala noua, dar si ocazia de a vedea si "simti" un tapet special, care rezoneaza cu fiecare raza de lumina care patrunde in showroom.

Detalii

In lunile mai, iunie si iulie 2015, am decis sa venim in sprijinul clientilor nostri cu incarcari saptamanale pentru comenzile speciale de tapet de la furnizorul Rasch Tapeten. Incarcarile se vor face face in fiecare zi de vineri din saptamana, iar rolele comandate vor ajunge la tine in zilele de marti si miercuri a saptamanii urmatoare.

Detalii

Cele mai recente colectii de tapet de stoc Elegantza 2015Ideea 2015, si Romantic 2014 contin modele de tapet variate, atat ca si design, cat si ca si nuante, astfel ca pot fi utilizate in livinguri, dormitoare sau bucatarii, dar si in spatiile din domeniul HORECA - camere de hotel sau restaurante.

Detalii

Pe 7 si 8 aprilie suntem prezenti la Expoconferinta de Arhitectura GIS 2014, care va avea loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Evenimentul va reuni peste 300 de arhitecti si designeri de interior din Romania si din alte zece tari.  La standul companiei noastre veti putea vedea cele mai recente colectii de tapet ale furnizorilor nostri, dar si solutii de decorare a peretilor din cadrul proiectelor care vizeaza birouri, spitale sau institutii publice. 

Detalii

Incepand din data de 1 februarie 2014 va oferim o reducere de 20% la 78 de modele de tapet de stoc, din colectiile Ideea 2014, Elegantza 2014 si Romantic 2013. Aceasta oferta este valabila in limita stocului disponibil.

Detalii

Va invitam sa vizualizati cele mai recente colectii de tapet de stoc: Elegantza 2014 si Ideea 2014. Modelele din aceste colectii sunt potrivite atat pentru camerele de zi, cat si pentru dormitoare sau bucatarii si pot fi livrate oriunde in tara in maxim 48 de ore. 

Detalii

Axelen incepe colaborarea cu producatorul belgian de tapet Masureel, prin distributia pe piata din Romania a colectiilor din brandul Khroma. Acestea sunt modele de tapet din fibre netesute, realizate prin tehnici moderne de imprimare si cu o grija deosebita pentru mediul inconjurator.Axelen distribuie in Romania sapte dintre colectiile Khroma: Silence, Sonata, Square, Only One, Mankay, Catwalk si Lumina. “Povesti in care sa traiesti” este motto-ul acestor colectii care spun povesti in combinatii de culori surprinzatoare, structuri inovative si design atractiv.

Detalii

 De la sfarsitul anului 2012 ne gasiti in Cluj-Napoca intr-un showroom redecorat, pe strada Horea, nr. 9. Va asteptam cu idei si sfaturi practice de amenajare a casei dumneavoastre si cu cele mai recente colectii de tapet, in showroomul Verla Decor.

Detalii

Axelen este furnizorul de tapet pentru decorul piesei de teatru Boing – Boieng, care a intrat in The Guinness Book of Records ca piesa de teatru frantuzeasca cu cele mai multe puneri in scena. Modelele de tapet oferite de Axelen contureaza perfect spatiul locativ al arhitectului Bernard, personajul principal al spectacolului.

Detalii
Top Bottom