0

Folii securizare si antiefractie

Vezi doar produse disponibile pentru:

4 Articol(e)

pe pagina

Set Descending Direction

Folii securizare si antiefractie

Foliile de securizare si antiefractie Bruxsafol ofera protectie impotriva patrunderilor prin efractie si retin cioburile in caz de spargere a sticlei. Maresc rezistenta sticlei in cazul unui accident sau fapt premeditat, iar in caz de incendiu, foliile Bruxsafol intarzie propagarea focului. Aceste folii protejeaza si impotriva razelor UV si va putem oferi modele de folii care au si protectie solara incorporata.

Sunt potrivite atat pentru institutii bancare, financiare, cladiri de birouri, dar si in spatiile rezidentiale cu spatii vitrate mari, pentru a preveni eventuale accidente neplacute.

Va putem livra de pe stoc 6 modele de folii de securizare si antiefractie si multe alte modele la comanda. Durata de viata a foliilor de securizare si antiefractie Bruxsafol este de pana la 15 ani, in conditiile intretinerii corecte, iar garantia este de 5 ani.

Vezi folii pentru orice tip de destinatie!

DE PE BLOG

2019-03-27 12:00:30

Beneficiile foliei de protectie solara pentru geamuri

In ultima vreme se discuta tot mai mult de efectele nocive ale expunerii prelungite la soare, mai ales in timpul verii. Pentru a ne proteja de temutele raze UV multi dintre noi folosim creme cu factor de protectie solara, atat pentru corp, cat si pentru fata.

2018-06-26 12:13:25

Case de vis: Pereții din sticlă și protecția UV

Când răsfoiești paginile unei reviste de amenajări interioare, nu poți să nu remarci aerul modern al caselor cu pereți din sticlă. Stilate, cu linii geometrice, foarte luminoase. O astfel de locuință e conectată cu natura și lasă neîngrădit accesul la priveliște sau deschide casa către curtea interioară.

2015-04-07 06:00:39

Avantajele cladirilor de birouri cu folie de protectie solara

Primavara, vara sau chiar toamna, cladirile de birouri cu suprafete mari de sticla pot sa acumuleze o cantitate mare de caldura si astfel mediul ambiant sa aiba o temperatura inconfortabila pentru cei care lucreaza inauntru.

VEZI TOATE ARTICOLELE

Top Bottom