0

Folii protectie UV

Vezi doar produse disponibile pentru:

2 Articol(e)

pe pagina

Set Descending Direction

Folii protectie UV

Aceste folii filtreaza razele UV atat de daunatoare sanatatii cu pana la 99%. In plus, modelele de folii de protectie UV de la Bruxsafol intarzie procesul de decolorare a obiectelor din interior. Sunt potrivite atat pentru magazine, vitrine, cladiri de birouri, hoteluri, restaurante, cat si pentru locuintele private.

Puteti alege modele de folii cu un grad de transparenta foarte ridicat, clare optic si care nu distorsioneaza imaginea sau modele care va ofera intimitate fata de mediul exterior si care filtreaza si o parte din lumina solara.

Foliile de protectie UV de la Bruxsafol au o durata de viata de pana la 10 ani, in conditiile intretinerii corecte.

De retinut! Foliile de protectie UV protejeaza impotriva razelor UV, intarzie procesul de decolorare a obiectelor, dar nu protejeaza si impotriva caldurii. In cazul in care doriti si protectie impotriva transferului de caldura va recomandam foliile de protectie solara (acestea protejeaza si impotriva caldurii si impotriva razelor UV). 

Vezi folii pentru orice tip de destinatie!

DE PE BLOG

2019-03-27 12:00:30

Beneficiile foliei de protectie solara pentru geamuri

In ultima vreme se discuta tot mai mult de efectele nocive ale expunerii prelungite la soare, mai ales in timpul verii. Pentru a ne proteja de temutele raze UV multi dintre noi folosim creme cu factor de protectie solara, atat pentru corp, cat si pentru fata.

2018-06-26 12:13:25

Case de vis: Pereții din sticlă și protecția UV

Când răsfoiești paginile unei reviste de amenajări interioare, nu poți să nu remarci aerul modern al caselor cu pereți din sticlă. Stilate, cu linii geometrice, foarte luminoase. O astfel de locuință e conectată cu natura și lasă neîngrădit accesul la priveliște sau deschide casa către curtea interioară.

2015-04-07 06:00:39

Avantajele cladirilor de birouri cu folie de protectie solara

Primavara, vara sau chiar toamna, cladirile de birouri cu suprafete mari de sticla pot sa acumuleze o cantitate mare de caldura si astfel mediul ambiant sa aiba o temperatura inconfortabila pentru cei care lucreaza inauntru.

VEZI TOATE ARTICOLELE

Top Bottom