0

Autocolante speciale

Vezi doar produse disponibile pentru:

19 Articol(e)

pe pagina

Set Descending Direction

Autocolante speciale

Foliile autocolante speciale de la d-c-fix pot fi folosite pentru a imbraca obiecte sau suprafete dintre cele mai diverse: piese de mobilier, pereti, faianta, oglinzi sau chiar instrumente muzicale. Modelele de folii autocolante metalice, cele care imita velurul sau oglinda dau un suflu nou si distinct obiectelor pe care sunt lipite, iar modelele de folii autocolante imitatie de piele de sarpe, crocodil sau antilopa vor aduce o nota de extravaganta incaperii.

Vezi folii pentru orice tip de destinatie!

DE PE BLOG

2015-09-02 06:00:31

Decoreaza-ti dormitorul in 5 pasi simpli

Felul in care arata si este organizat dormitorul tau are o influenta importanta asupra felului in care te simti in el sau te odihnesti. Poti face schimbari simple, rapide si putin costisitoare, dar care iti transforma spectaculos dormitorul.

2015-02-04 14:37:09

5 idei de redecorare a mobilierului

Mobila din bucatarie este deteriorata? Masa din living a devenit obiectul preferat de joaca al copiilor si este plina de zgarieturi? Sau pur si simplu doresti sa imbunatatesti aspectul unei piese mai vechi de mobilier? Poti face asta simplu si rapid cu ajutorul autocolantului pentru mobila de la producatorul german d-c-fix.

VEZI TOATE ARTICOLELE

Top Bottom