0

Autocolant usi

Vezi doar produse disponibile pentru:

21 Articol(e)

pe pagina

Set Descending Direction

Autocolant usi

Cu ajutorul foliei autocolante pentru usi d-c-fix veti putea realiza sau reconditiona usi, intr-un timp foarte scurt, deoarece acestea se monteaza usor pe orice suprafata neteda si lucioasa.

Foliile autocolante pentru usi d-c-fix se achizitioneaza la rola, dar pot fi taiate foarte usor la dimensiunea dorita. Ele sunt rezistente la curatare si sunt sigure pentru folosire in camera copiilor. Pentru decorarea camerei copiilor, vedeti si stickere decorative.

Puteti alege din zeci de modele de autocolante de usi care imita ciresul, stejarul, nucul, mahonul sau alte esente speciale de lemn.

Indiferent daca doriti sa va redecorati o usa mai veche sau sunteti o firma care fabrica usi in serie, la noi veti gasi un model care sa va fie pe plac. Va putem livra direct din stoc zeci de modele uzuale si multe altele la comanda.

Vezi folii pentru orice tip de destinatie!

DE PE BLOG

2015-02-04 14:37:09

5 idei de redecorare a mobilierului

Mobila din bucatarie este deteriorata? Masa din living a devenit obiectul preferat de joaca al copiilor si este plina de zgarieturi? Sau pur si simplu doresti sa imbunatatesti aspectul unei piese mai vechi de mobilier? Poti face asta simplu si rapid cu ajutorul autocolantului pentru mobila de la producatorul german d-c-fix.

VEZI TOATE ARTICOLELE

Top Bottom