Produse de comparat

Autocolant Geam

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

Geamurile sau orice alte suprafete vitrate pot deveni un element de design surprinzator in locuinte, birouri sau restaurante cu folia autocolanta potrivita. Foliile adezive reprezinta cea mai simpla si ieftina metoda de redesign al suprafetelor din sticla. Se monteaza usor, cu sau fara adeziv. Aveti nevoie doar de un pulverizator cu apa si o racleta. Autocolantele de geam se pot repozitiona si indeparta oricand, se adapteaza oricarei suprafete si curatarea e foarte simpla.

Vezi mai multe

Indiferent daca doriti sa evitati privirile indiscrete sau sa aveti elemente personalizate pe sticla, modelele de folii autoadezive pentru geam va ajuta sa realizati efecte deosebite. Puteti decora diverse geamuri, ferestre, oglinzi, vitrine, cabine de dus etc, ele fiind foarte usor de aplicat prin lipirea foliei pe suprafata dorita. Va oferim atat folii autocolante mate, cat si folii translucide. Foliile autocolante transparente sunt ideale pentru geamurile si feresterele din casa, ele lasa lumina sa intre, insa va asigura si intimitatea de care aveti nevoie, alaturi de functionalitatea decorativa.

Autocolante geam electrostatice

Foliile electrostatice sunt disponibile intr-o varietate mare de modele si culori: geam sablat, vitralii, modele florale sau geometrice. Va asteptam in showroom-urile noastre din Cluj-Napoca si Bucuresti pentru a vedea modele de autocolante pentru geamuri. Stickerele de geam sunt foarte rezistente la zgarieturi si usor de curatat, cu o laveta si solutii specifice curatarii sticlei.

Vedeti si folii autocolante pentru alte destinatii.

Vezi mai putine

Articole despre autocolant geam

Beneficiile foliei de protectie solara pentru geamuri

In ultima vreme se discuta tot mai mult de efectele nocive ale expunerii prelungite la soare, mai ales in timpul verii. Pentru a ne proteja de temutele raze UV multi dintre noi folosim creme cu factor de protectie solara, atat pentru corp, cat si pentru fata. Din pacate, aceste raze nu sunt prezent...

Citeste continuarea
Idei de design pentru decorarea suprafețelor de sticlă din locuințe

Lumina schimbă tot. O suprafață vitrată mare, care lasă lumina naturală să pătrundă în locuință, este un mare avantaj. Cu atât mai mult în cazul apartamentelor, unde adesea orientarea, compartimentarea și suprafața utilă pot fi problematice. Chiar și așa, uneori putem simți nevoi...

Citeste continuarea