0

Stickere Decorative pentru Copii

Vezi doar produse disponibile pentru:

4 Articol(e)

pe pagina

Set Descending Direction

Stickere Decorative pentru Copii

Stickerele decorative sunt un element de decor simplu de folosit, dar cu un placut efect vizual. Modelele de stickere variate: stickere florale, stickere clasice, stickere pentru copii isi gasesc usor locul in casa dumneavoastra.

Stickere decorative pentru perete

Cei mici se plictisesc rapid si ai nevoie de solutii la indemana pentru a face fata provocarilor. Autocolantele sunt solutia potrivita, pot fi aplicate pe mai multe suprafete si pot avea chiar si caracter educativ: poti alege stickerele cu cifre sau litere pentru a-ti ajuta copii sa le invate mai usor, sau ii poti lasa sa descopere animalele.

Montarea stickerelor decorative pe perete

Pentru a monta stickerele nu trebuie decat sa le dezlipiti de pe folia suport si sa le lipiti pe suprafata dorita. Ele pot fi montate pe suprafete netede si curate cum sunt peretii, lemnul, sticla sau plasticul. Stickerele sunt realizate din folie pvc cu adeziv acrilic care nu contine substante toxice.

DE PE BLOG

2015-08-27 07:41:34

5 idei de reamenajare a casei cu produse cumparate online

Intr-o singura zi si cu un buget limitat poti sa iti achizitionezi produse care vor schimba complet interiorul casei tale. Vrei sa stii cum? Iti dam cateva idei de decor care vor produce o schimbare deosebita in felul in care arata locuinta ta, dar nu iti vor consuma prea mult din buget.

2014-09-17 10:07:39

Idei de decor pentru camera copiilor

Camerele de copii sunt pline de viata si veselie prin simpla prezenta acolo a prichindeilor, dar aveti la dispozitie si mici trucuri pe care le puteti folosi sa decorati incaperea atat vizual, cat si practic.

VEZI TOATE ARTICOLELE

Top Bottom