0

Scanduri

Vezi doar produse disponibile pentru:

3 Articol(e)

pe pagina

Set Descending Direction

Scanduri

Scandurile oferite de Axelen sunt elemente decorative ce pot fi folosite in camere de pensiuni, hoteluri sau restaurante cu specific sau accente traditionale.  Aspectul lor este foarte apropiat de cel al scandurilor din lemn natural. 

Ele sunt realizate din poliuretan, un material rezistent si usor si pot fi lipite pe tavan sau pereti  folosind adezivul Homestar SX100. Pot fi taiate la dimensiunea dorita de dumneavoastra cu ajutorul unui fierastrau cu dinti fini.

Va oferim 3 modele de scanduri care pot fi achizitionate pe baza de comanda speciala.

DE PE BLOG

2014-10-10 06:54:18

Atmosfera de vacanta. Da o nota rustica spatiului tau!

Amenajarile rustice ne duc cu gandul de cele mai multe ori la o vacanta tihnita la munte, unde suntem inconjurati de natura si stam relaxati la o masa alaturi de familie si prieteni. Nu trebuie insa sa pastram aceasta imagine doar pentru putinele momente de vacanta, ci putem amenaja o camera rustica sau putem integra elemente rustice in orice spatiu.

2014-08-01 13:18:26

Plinte, coloane, grinzi, rozete, baghete decorative – cele mai noi game de produse din portofoliul Axelen

Pentru a completa decorul unei amenajari va recomandam plintele decorative, coloanele decorative, grinzile decorative, rozetele decorative si baghetele decorative, cu aplicatii in amenajari diverse ca si design.

VEZI TOATE ARTICOLELE

Top Bottom