0

Plinte

Plinte

Plintele sunt elemente decorative care se pot aplica pe perete, la diferite inaltimi, in scop decorativ sau de protectie la lovituri in birouri sau sali de mese. Ele au un aspect estetic deosebit si sunt realizate din High Density Polymer, un material rezistent la socuri si perfect neted, avantaje care deosebesc plintele din polimer de plintele din polistiren.

Aceste elemente decorative pot fi folosite ca si plinte pentru parchet, plinte pentru pardoseala, plinte pentru perete sau colt.

Plintele decorative  sunt potrivite atat in spatiile rezidentiale, cat si in camere de hotel sau restaurante, iar designul lor simplu le recomanda atat pentru incaperi clasice, cat si moderne. Modelele de plinte decorative pentru pardoseala au in partea din spate mici canele care sunt destinate diverselor cabluri, astfel ca ele au si un avantaj functional special. Se aplica usor cu ajutorul adezivului Homestar si pot fi vopsite in orice culoare, utilizand o vopsea fara solventi.

Va oferim o gama variata de modele de plinte albe care pot fi achizitionate atat de pe stoc, cat si la comanda.

DE PE BLOG

2015-02-09 15:01:35

Scapa de cablurile inestetice din casa!

Ti s-a intamplat sa te impiedici de cablul de la internet atunci cand aveai ceva in mana sau si mai rau sa cazi? Sau ti-ai gasit copilul care tocmai ce a inceput sa mearga de-a busilea rontaind cu pofta cablul tv? Poate sa fie o intamplare comica la inceput, dar daca se intampla de mai multe ori, s-ar putea sa devina neplacut.

VEZI TOATE ARTICOLELE

Top Bottom