0

Grinzi

Vezi doar produse disponibile pentru:

3 Articol(e)

pe pagina

Set Descending Direction

Grinzi

Grinzile decorative cu aspect de lemn natural sunt profile decorative realizate din poliuretan, un material rezistent si usor, cu ajutorul carora puteti realiza amenajari cu accente rustice sau chiar moderne, daca aveti in vedere combinarea grinzilor decorative cu elemente de décor actuale. Arata extraordinar de bine, aspectul lor fiind foarte apropiat de cel al grinzilor din lemn natural. Ele pot fi folosite atat in spatii rezidentiale: livinguri sau dormitoare, cat si in camere de pensiuni, hoteluri sau in restaurante.

Va oferim trei modele de grinzi decorative: stejar inchis, stejar deschis si alb, care pot fi achizitionate la lungimi de 2, 3 sau 4 metri, dar ele pot fi taiate la dimensiunea dorita de dumneavoastra cu ajutorul unui fierastrau cu dinti fini. Pot fi curatate de praf cu o carpa moale si se monteaza simplu cu ajutorul adezivului Homestar SX100.

Grinzile decorative se pot achizitiona pe baza de comanda speciala.

In cazul in care doriti sa dati un aspect mai rafinat decorului, puteti folosi consolele decorative care se aplica la imbinarea a doua grinzi montate perpendicular una pe cealalta.

DE PE BLOG

2015-09-02 06:00:31

Decoreaza-ti dormitorul in 5 pasi simpli

Felul in care arata si este organizat dormitorul tau are o influenta importanta asupra felului in care te simti in el sau te odihnesti. Poti face schimbari simple, rapide si putin costisitoare, dar care iti transforma spectaculos dormitorul.

2014-08-01 13:18:26

Plinte, coloane, grinzi, rozete, baghete decorative – cele mai noi game de produse din portofoliul Axelen

Pentru a completa decorul unei amenajari va recomandam plintele decorative, coloanele decorative, grinzile decorative, rozetele decorative si baghetele decorative, cu aplicatii in amenajari diverse ca si design.

VEZI TOATE ARTICOLELE

Top Bottom