0

Console

Vezi doar produse disponibile pentru:

3 Articol(e)

pe pagina

Set Descending Direction

Console

Consolele sunt elemente decorative care se aplica la imbinarea a doua grinzi montate perpendicular una pe cealalta, pentru a da un aspect mai rafinat decorului. Ele sunt realizate din poliuretan - un material rezistent si usor, dar cu un aspect estetic deosebit, foarte apropiat de cel din lemn.

Pentru montarea lor se foloseste adezivul Homestar SX100 si pot fi sterse de praf cu o carpa moale. Va oferim 3 modele de console, la trei tipuri de dimensiuni: 9x6 cm, 12x12 cm si 20x13 cm care pot fi achizitionate pe baza de comanda speciala.

DE PE BLOG

2014-10-10 06:54:18

Atmosfera de vacanta. Da o nota rustica spatiului tau!

Amenajarile rustice ne duc cu gandul de cele mai multe ori la o vacanta tihnita la munte, unde suntem inconjurati de natura si stam relaxati la o masa alaturi de familie si prieteni. Nu trebuie insa sa pastram aceasta imagine doar pentru putinele momente de vacanta, ci putem amenaja o camera rustica sau putem integra elemente rustice in orice spatiu.

2014-08-01 13:18:26

Plinte, coloane, grinzi, rozete, baghete decorative – cele mai noi game de produse din portofoliul Axelen

Pentru a completa decorul unei amenajari va recomandam plintele decorative, coloanele decorative, grinzile decorative, rozetele decorative si baghetele decorative, cu aplicatii in amenajari diverse ca si design.

VEZI TOATE ARTICOLELE

Top Bottom