0

Baghete tavan decorative

Vezi doar produse disponibile pentru:

Articolele de la 1 la 24 din 25 in total

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Set Descending Direction

Baghete tavan decorative

Baghetele de tavan sunt elemente decorative care completeaza armonios designul unei incaperi decorate cu tapet sau nu. Aceste profile decorative sunt realizate din polistiren, un material usor si rezistent si se aplica la imbinarea dintre perete si tavan pentru a finaliza decorul in dormitoare sau livinguri sau in camere de hotel si restaurante.

Sunt usor de aplicat cu ajutorul adezivului Homestar si se preteaza atat la amenajari in stil clasic, cat si la cele moderne. Ele pot fi fi vopsite in orice culoare, utilizand o vopsea fara solventi. Baghetele din polistiren se intretin usor prin stergere de praf cu o carpa moale. Folosirea baghetelor este indicata mai ales in incaperile decorate cu tapet, pentru ca amenajarea sa fie completa si estetica.

Va oferim o gama diversificata de baghete, simple, cu design clasic sau modern, iar o parte din modele pot fi achizitionate direct de pe stoc.

DE PE BLOG

2014-08-01 13:18:26

Plinte, coloane, grinzi, rozete, baghete decorative – cele mai noi game de produse din portofoliul Axelen

Pentru a completa decorul unei amenajari va recomandam plintele decorative, coloanele decorative, grinzile decorative, rozetele decorative si baghetele decorative, cu aplicatii in amenajari diverse ca si design.

VEZI TOATE ARTICOLELE

Top Bottom