Produse de comparat

Cum cumpar

Pe site-ul www.axelen.ro gasiti doua tipuri de produse:

1. Produse care pot fi achizitionate online, conform practicilor in domeniu si care au pretul afisat, existente pe stoc.

2. Produse care nu pot fi achizitionate online, ci doar pe baza de cerere de oferta sau comanda si care nu pot fi returnate decat din motive calitative. Nu au preturile afisate si trebuie sa trimiteti o cerere de oferta pentru mai multe detalii. Aceste tipuri de produse pot fi comandate la producator si ajung la dumneavoastra in termenul comunicat la emiterea facturii proforme de avans (sunt marcate cu butonul "La comanda");

Cum comand online?

Produsele care pot fi achizitionate online se gasesc pe site la vizualizarea oricarei categorii de produse si se recunosc dupa butonul Adauga la cos – marcat cu albastru in imaginea de mai jos.

Daca doriti sa vedeti doar produsele care pot fi achizitionate online din categoria respectiva (poate fi tapet, tapet fibra de sticla, folii, antiderapante sau altele), trebuie fie sa bifati filtrul CUMPARARE ONLINE din partea dreapta sus a paginii pe care sunteti, fie sa dati click pe butonul rosu “Afiseaza numai produsele care pot fi cumparate online, cu livrare imediata”.

Adaugati produsele pe care vreti sa le cumparati in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului Adauga in cos. Puteti sa adaugati in cos produse din categorii diferite. Dupa ce ati adaugat produsul in Cosul de cumparaturi va aparea pe ecran mesajul de mai jos.

 Pentru a finaliza comanda, pozitionati-va cu mousse-ul pe butonul COS CUMPARATURI, din coltul dreapta sus al paginii, iar apoi dati click pe finalizeaza comanda. 

In pagina care vi se deschide (imaginea de mai jos) completati formularul de comanda apoi apasati butonul “Trimite comanda”. Veti fi apoi contactat de un reprezentat al nostru pentru a vi se confirma comanda si pentru a ne oferi datele necesare facturarii produselor comandate.