0

Antiderapante

Antiderapante

Antiderapantele cresc gradul de siguranta al utilizatorului datorita materialului din care sunt confectionate si pot fi folosite in zone dintre cele mai diverse: in sertare, pe mese, in baie, sub covoare sau in masina.

Va oferim o gama variata de antiderapante: antiderapante auto, antiderapante pentru baie, antiderapante casnice, antiderapante pentru covoare sau antiderepante pentru fetele de masa astfel incat dumneavoastra sau obiectele din jur sa fie in siguranta. Sunt confectionate din materiale de calitate, rezistente si sunt usor de intretinut si curatat.

Antiderapante auto

Antiderapantele auto previn deplasarea obiectelor in timpul mersului si reduc zgmotele aferente. Sunt excelente pentru spatiile de depozitare din autoturisme. Sunt practice si pot fi curatate usor cu apa si solutii specifice. Antiderapantele auto au efect de capitonare, sunt rezistente la umiditate si pot fi folosite pe ambele parti. Pentru a evita zgarieturile de pe portiera masinii in garaj, puteti lipi pe pereti banda de protectie. Aceasta absoarbe socurile si se poate curata usor cu o carpa moale. Banda este confectionata din spuma moale si o data aplicata pe peretii garajelor protejeaza portierele.

DE PE BLOG

2015-08-27 07:41:34

5 idei de reamenajare a casei cu produse cumparate online

Intr-o singura zi si cu un buget limitat poti sa iti achizitionezi produse care vor schimba complet interiorul casei tale. Vrei sa stii cum? Iti dam cateva idei de decor care vor produce o schimbare deosebita in felul in care arata locuinta ta, dar nu iti vor consuma prea mult din buget.

VEZI TOATE ARTICOLELE

Top Bottom