0

Adeziv Glutolin pentru tapet

In stoc

Adeziv Glutolin pentru tapet

Este un adeziv gata preparat, sub forma de pasta si poate fi folosit pentru lipirea tapetelor grele si a altor tipuri de tapet care urmeaza a fi aplicate pe o suprafata neabsorbanta (suprafata neteda si lucioasa precum palul, sticla). Poate fi folosit si ca intaritor pentru alte tipuri de adeziv.


Pregatiti suprafata pe care aplicati adezivul, astfel incat aceasta sa fie neteda, curata si uscata, fara urme de grasimi sau praf. Crapaturile se acopera, iar suprafetele puternic absorbante se dau cu amorsa.


Daca utilizati doar acest adeziv, amestecati-l bine inainte de aplicare. Pentru utilizarea lui ca intaritor pentru alt adeziv: se amesteca treptat pasta Glutolin in solutia diluata a adezivului pulbere (200 gr pulbere in 4l apa) pana se obtine o solutie uniforma si consistenta. Adezivul se aplica doar pe perete cu o rola moale sau cu o pensula, dupa care se preseaza ferm fasiile de tapet.


Evitati ca adezivul sa ajunga pe tapet. Surplusul de adeziv se curata imediat cu o carpa moale si curata umezita cu apa curata. Instrumentele utilizate se pot curata cu apa curata imediat dupa folosire.

Caracteristici Adeziv Glutolin pentru tapet

Dimensiuni Cutie de 750 gr.
Consum 250 g/mp
Acoperire Cca. 3 mp
35.00 lei/buc
buc
Top Bottom