0

Tapet decorativ

Tapetul decorativ va ofera oportunitatea de a realiza decoruri personalizate, pline de farmec, intr-un timp scurt si la un raport calitate-pret excelent. Va oferim o gama variata de modele si culori de tapet decorativ care se vor potrivi cu siguranta proiectului dumneavoastra.

Puteti alege tapet pentru hoteluri, restaurante, baruri si cafenele, cluburi, gradinite, cladiri de birouri, spatii comerciale, spitale, cabinete sau clinici private, dar si sute de modele de tapet pentru living, dormitor, bucatarie, hol, camera copiilor sau chiar baie. Printre aceste sute de modele de tapet decorativ, puteti alege tapet clasic, tapet modern, dar si modele de tapet de lux. Majoritatea modelelor de tapet decorativ comercializate sunt lavabile si superlavabile, rezistente la zgarieturi si usor de indepartat de pe perete in cazul in care doriti sa schimbati mai tarziu modelul de tapet. 

Modele de tapet online:

Articolele de la 1 la 24 din 1411 in total

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Set Descending Direction

DE PE BLOG

2016-05-05 06:00:42

Idei de amenajare cu tapet lavabil

Tapetul este cea mai la îndemână soluție pentru a reîmprospăta decorul unui spațiu. Există modele și tipuri de tapet pentru toate bugetele, pentru toate ideile și toate tipurile de locații.

2016-04-22 13:34:41

Cum decorezi cu tapet 3D?

Când ne hotărâm că vrem o schimbare în locuința noastră putem fi asaltați de idei: vreau o canapea roșie, vreau să schimb covorul că e cam vechi, am nevoie de perdelele alea frumoase! Adunăm, calculăm și stăm pe gânduri: oare am banii necesari? Oare o să fie o schimbare vizibilă și frumoasă? Pentru aceste dileme venim noi cu o soluție: tapetul 3D! Cu siguranță va produce o schimbare vizibilă în încăpere, dar nu trebuie să spargi pușculița pentru ea.

2016-03-28 10:29:40

TRUSSARDI – tapet de lux comercializat de Axelen în exclusivitate în România

Începutul de an a fost unul plin de evenimente pentru noi. Am participat la târgurile internaționale de profil, ne-am întâlnit cu furnizori și am căutat și selectat cele mai potrivite produse pentru ca amenajările voastre să fie în trend și spectaculoase.

VEZI TOATE ARTICOLELE

Top Bottom